KONSOL DORE LOJRASH KLASIKE RETRO ARCADE RC-07 MINI ME 502 LOJRA TE PREINSTALUARA
39%
Lek 4,900 Lek 8,000
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : KOMPJUTER LOJRASH (KONSOL)MARKA : RETROMIMIMODELI : RS-07 MINIEKRANI : LCD 3 INÇ ME NGJYRA REZOLUCIONI I EKRANIT : 320x240KAPACITETI I BATERISE : 1000mAH VEND PER...
KONSOL LOJRASH KLASIKE RETRO ARCADE RC-07 ME 3000 LOJRA TE PREINSTALUARA DHE DY LEVA KONTROLLI KONSOL LOJRASH KLASIKE RETRO ARCADE RC-07 ME 3000 LOJRA TE PREINSTALUARA DHE DY LEVA KONTROLLI
35%
Lek 7,500 Lek 11,500
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : KOMPJUTER LOJRASH (KONSOL)MARKA : RETROMIMIMODELI : RS-07EKRANI : LCD 4.3 INÇ ME NGJYRA REZOLUCIONI I EKRANIT : 480x272KAPACITETI I BATERISE : 2200mAH VEND PER KARTE MICRO...
Items 1 to 2 of 2 total