BOKS ME BLUETOOTH 2 NE 1 QCY BOKS ME BLUETOOTH 2 NE 1 QCY
13%
Lek 4,000 Lek 4,600
Lek 4,000 Lek 4,600
PERSHKRIMI I PRODUKTIT EMRI : BOKS ME BLUETOOTH MARKA : QCY  VERSIONI I BLUETOOTH-IT : 4.2   DISTANCA E TRANSMETIMIT : 10m MATERIALI : ABS E FORTE DHE CILESORE KUNDER...
KUFJE CIFT  ME BLUETOOTH QCY MINI 2 KUFJE CIFT  ME BLUETOOTH QCY MINI 2
23%
Shitur
PERSHRKIMI I PRODUKTIT EMRI : KUFJE ME BLUETOOTHMARKA : QCYMODELI : MINI 2VERSIONI I BLUETOOTH-IT : V5.0DISTANCA E TRANSMETIMIT : 10mDIAMETRI I BOKSIT : 6mm FREKUENCA : 20...
KUFJE SPORTIVE ME BLUETOOTH SI VARESE QCY QY31 KUFJE SPORTIVE ME BLUETOOTH SI VARESE QCY QY31
40%
Shitur
PERSHRKIMI I PRODUKTIT EMRI : KUFJE ME BLUETOOTHMARKA : QCYMODELI : QY31VERSIONI I BLUETOOTH-IT : V4.1 DISTANCA E TRANSMETIMIT : 10mGJATESIA E TELIT : 50cmKAPACITETI I BATERISE :...
Items 1 to 3 of 3 total