DRON QUADCOPTER FYDRONE RC-8807 DRON QUADCOPTER FYDRONE RC-8807
50%
Lek 6,500 Lek 13,000
Lek 6,500 Lek 13,000
Ne qofte se deshironi te vini te shikoni dronin nga afer per ta blere dhe tja u shpjegojme perdorimin na kontaktoni te numri 069 588 3782 te...
Items 1 to 1 of 1 total