SUPER MASAZHATOR REMAX PER KOKEN DHE SYTE ME BATERI DHE BLUETOOTH PER MUZIKE

Lek 10,500 Lek 15,000

PERSHKRIMI

EMRI : MASAZHATOR PER KOKEN DHE SYTE

MARKA : REMAX

MATERIALI : ABS + PU + GRAFEN

PERMASA : 230 x 80 x 40mm

NGJYRA : BLU / LEJLA ( GALAKSI )

VECORI : NUK DO KENI ME DHIMBJE TE KOKES APO SYVE, SIDOMOS EFIKASE PER PERSONAT QE PUNOJNE PARA EKRANEVE TE KOMPJUTERAVE PER KOHE TE GJATE,

E PROVUAR SKENCERISHT DHE E PAJISUR ME CERTIFIKATA SIGURIE PER PERDORUESIT,

MATERIAL SUPER CILESOR DHE PRODUKT CILESOR,

I KRIJUAR ERGONOMETRIKISHT PER TU PERSHTATUR KOKES SUAJ,

I PAJISUR ME NJE EKRAN INTELIGJENT KRISTALI LIQUID, PER TE GJITHA INFORMACIONET E NEVOJSHME,

EKRANI AUTOMATIKISHT DO TE FIKET PER 30 SEKONDA DHE NUK DO TE NDIKOJE NE PUSHIMIN E TE TJEREVE GJATE NATES,

DY QESET E AJRIT ( AIRBAG ) INTELIGJENTE, TE DIZENJUARA PER PRESION QETESUES GJATE KOKES DHE SYVE,

MUNDESI ZGJEDHJE MES DY TEMPERATURASH, TEMPERATURE E LARTE PER EFEKT KOZMETIK DHE MASAZH ME QETESUES PER SYTE, SI DHE TEMPERATURE KONSTANTE PER TE SIMULUAR KOMPRESAT E NXEHTESISE,

GJITHASHTU LESHON PULSE ELEKTRIKE PER TE KONTRAKTUAR DHE CLIRUAR MUSKUJT E KOKES,

E DIZENJUAR ME MATERIAL ME REZISTENT KUNDER GERVISHTJEVE, FALE TEKNOLOGJISE IML,

GRAFENI I INTEGRUAR BRENDA PAJISJES MUNDESON PRODHIM NXEHTESIE TE NJETRAJTSHME DHE ME EFIKASE PER BATERINE,

E PAJISUR ME DY BOKSE TE VOGLA DHE MODALITET ME BLUETOOTH PER TE DEGJUAR MUZIKE PO AQ RELAKSUESE SA DHE VETE MASAZHI,

PERMASAT PRAKTIKE ME MUNDESINE PER TA PALOSUR DHE PESHA E LEHTE JANE PERFEKTE PER TU TRANSPORTUAR KUDO,

SHUME I SIGURT PRANDAJ MUND TE PERDORET KUDO DHE NGA CDOKUSH,

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.