Bateri E Jashtme Me Super Kapacitet 20000mah/30000mah Baseus Me Porte Type-c

Bateri E Jashtme Me Super Kapacitet 20000mah/30000mah Baseus Me Porte Type-c
Bateri E Jashtme Me Super Kapacitet 20000mah/30000mah Baseus Me Porte Type-c
Bateri E Jashtme Me Super Kapacitet 20000mah/30000mah Baseus Me Porte Type-c
Bateri E Jashtme Me Super Kapacitet 20000mah/30000mah Baseus Me Porte Type-c
Bateri E Jashtme Me Super Kapacitet 20000mah/30000mah Baseus Me Porte Type-c
Bateri E Jashtme Me Super Kapacitet 20000mah/30000mah Baseus Me Porte Type-c
Bateri E Jashtme Me Super Kapacitet 20000mah/30000mah Baseus Me Porte Type-c
Bateri E Jashtme Me Super Kapacitet 20000mah/30000mah Baseus Me Porte Type-c
Bateri E Jashtme Me Super Kapacitet 20000mah/30000mah Baseus Me Porte Type-c
Bateri E Jashtme Me Super Kapacitet 20000mah/30000mah Baseus Me Porte Type-c
Bateri E Jashtme Me Super Kapacitet 20000mah/30000mah Baseus Me Porte Type-c
Bateri E Jashtme Me Super Kapacitet 20000mah/30000mah Baseus Me Porte Type-c
Bateri E Jashtme Me Super Kapacitet 20000mah/30000mah Baseus Me Porte Type-c
Bateri E Jashtme Me Super Kapacitet 20000mah/30000mah Baseus Me Porte Type-c
Bateri E Jashtme Me Super Kapacitet 20000mah/30000mah Baseus Me Porte Type-c
Bateri E Jashtme Me Super Kapacitet 20000mah/30000mah Baseus Me Porte Type-c
Bateri E Jashtme Me Super Kapacitet 20000mah/30000mah Baseus Me Porte Type-c
Bateri E Jashtme Me Super Kapacitet 20000mah/30000mah Baseus Me Porte Type-c
Bateri E Jashtme Me Super Kapacitet 20000mah/30000mah Baseus Me Porte Type-c
Bateri E Jashtme Me Super Kapacitet 20000mah/30000mah Baseus Me Porte Type-c
Bateri E Jashtme Me Super Kapacitet 20000mah/30000mah Baseus Me Porte Type-c
Bateri E Jashtme Me Super Kapacitet 20000mah/30000mah Baseus Me Porte Type-c
Bateri E Jashtme Me Super Kapacitet 20000mah/30000mah Baseus Me Porte Type-c
Bateri E Jashtme Me Super Kapacitet 20000mah/30000mah Baseus Me Porte Type-c
Bateri E Jashtme Me Super Kapacitet 20000mah/30000mah Baseus Me Porte Type-c
Bateri E Jashtme Me Super Kapacitet 20000mah/30000mah Baseus Me Porte Type-c

Bateri E Jashtme Me Super Kapacitet 20000mah/30000mah Baseus Me Porte Type-c

COLOR
KAPACITETI
Cmimi real Lek 4,400 Oferte Lek 3,400 Ulje 23%
/
  • Transporti 200 Leke jashte Tiranes / 5 Euro Jashte Shqiperie
  • Produkti eshte me Garanci
  • Produkt Origjinal
  • Pagesa ne Dorezim te produktit
  • Ne gjendje, gati per transport
  • Ne pritje
Blini super lehtë me WhatsApp

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : BATERI E JASHTME

MARKA : BASEUS

MATERIALI : ABS + PC

 

/////////////////////************ 20000 mAh ************\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\


KAPACITETI : 20000mAH

HYRJE TYPE-C : DC 5V / 2.0A MAX, 9V / 2.0A, 12V / 1.5A MAX

HYRJE LIGHTNING : DC 5V / 2.1A MAX 

HYRJE MICRO : DC 5V / 2.1A MAX , 9V / 2.0A , 12 / 1.5A

DALJE USB-A 1 : DC 5V / 2.1A Max

DALJE USB-A 2 : DC 5V / 2.0A Max, 9V / 2.0A, 12V / 1.5A Max

DALJE TYPE-C : PD 5V / 3A MAX

PERMASA : 144 x 65 x 26 MM

PESHA : 340g

/////////////////////************ 30000 mAh ************\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

KAPACITETI : 30000mAH

HYRJE TYPE-C : DC 5V / 2.0A MAX, 9V / 2.0A, 12V / 1.5A MAX

HYRJE LIGHTNING : DC 5V / 2.0A MAX

HYRJE MICRO : DC 5V / 2.1A MAX , 9V / 2.0A , 12 / 1.5A

DALJE USB-A 1 : DC 5V / 2.1A Max

DALJE USB-A 2 : DC 5V / 2.1A Max

DALJE USB-A 3 : DC 5V / 2.1A Max

DALJE USB-A 4 : DC 5V / 3.0A , 9V / 2.0A, 12V / 1.5A Max

DALJE TYPE-C : DC 5V / 3.0A , 9V / 2.0A, 12V / 1.5A Max

PERMASA : 145 x 65 x 38 MM

PESHA : 505g


VECORI : MATERIAL SHUME CILESOR DHE I DURUESHEM NDAJ PERDORIMIT

20000mAH MUND TE KARIKOJE 3 PAJISJE NJEKOHESISHT /  30000mAH MUND TE KARIKOJE 5 PAJISJE NJEKOHESISHT

KAPACITETI I LARTE I BATERISE MUNDESON TE KARIKONI PASIJEN DISA HERE

KAPACITETI I LARTE BRENDA PERMASES KOMPAKTE JU FURNIZON ME ENERGJI PAJISJEN TUAJ NE CDO UDHETIM APO NDONJE SITUATE TJETER

PANELI DIGJITAL LED TREGON SAKTE NIVELIN E BATERISE

E PERSHTATSHME PER PAISJET QE KARIKOHEN ME KABELL USB

NJOHJE INTELIGJENTE E PAISJES PER SHPEJTESI KARIKIMI OPTIMALE

FIKET AUTOMATIKISHT KUR PAISJA KARIKOHET PLOTESISHT

PRODUKTI I CERTIFUKUAR SIPAS FCC, CE, ROHS PER CILESI DHE SIGURI

PERDORET PER TE GJITHE LLOJET E TELEFONAVE MJAFTON TE KENI FISHEN PERKATESE

Transporti brenda Tiranes eshte falas ndersa jashte Tirane kushton 200 Leke.

-Porosia ju vjen brenda 24-48 Oreve.

Transporti ne Kosove dhe Maqedoni kushton 5 Euro.

-Porosia vjen brenda 5-7 Diteve