KARIKUES MOXOM ME NJOHJE INTELIGJENTE LIGHTNING & MICRO KARIKUES MOXOM ME NJOHJE INTELIGJENTE LIGHTNING & MICRO
33%
Lek 800 Lek 1,200
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : KARIKUES SHTEPIEMARKA : MOXOMHYRJE : 100-240VDALJE : 5V / 2.4APORTA USB : 1GJATESIA E KABELLIT : 1mVECORI : SMART-KARIKUESI KA AFTESI...
KARIKUES PER MAKINE MOXOM KC-13 ME FISHE MICRO OSE LIGHTNING KARIKUES PER MAKINE MOXOM KC-13 ME FISHE MICRO OSE LIGHTNING
13%
Lek 1,300 Lek 1,500
PERSHKRIMI I PRODUKTIT EMRI: KARIKUES PER MAKINE MARKA: MOXOM MODELI: KC-13 PORTA USB: 2 HYRJE: DC 12 / 24V DALJE: DC 5V / 3A , 9V / 2A , 12V /...
KARIKUES MOXOM FAST CHARGING  PER SAMSUNG 3.0 ME NJOHJE INTELIGJENTE K GJATESIA E KABELLIT : 1M TYPE C DHE MICRO KARIKUES MOXOM FAST CHARGING  PER SAMSUNG 3.0 ME NJOHJE INTELIGJENTE K GJATESIA E KABELLIT : 1M TYPE C DHE MICRO
44%
Lek 1,000 Lek 1,800
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : KARIKUES CELULARIMARKA : MOXOMMODELI : HYRJE : 100-220V / 1.2ADALJE : 5V / 2.4APORTA : 1MATERIALI : PALSTIKE E FORTEGJATESIA E KABELLIT...
SUPER KARIKUES CELULARI PER MAKINE ME DY TIPE DALJESH REMAX FINCHY DALJE MICRO DHE LIGHTNING SUPER KARIKUES CELULARI PER MAKINE ME DY TIPE DALJESH REMAX FINCHY DALJE MICRO DHE LIGHTNING
32%
Lek 1,300 Lek 1,900
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : KARIKUES TELEFONI PER MAKINEMARKA : REMAXHYRJE : DC12 - 24VDALJE : 5V / 3.4ANGJYRA : E ARGJENDTE / GOLDGJATESIA : 1mMATERIALI...
KARIKUES PER MAKINE ME NJE PORTE PER iPHONE ME FISHE LIGHTNING LDNIO DL-C17 KARIKUES PER MAKINE ME NJE PORTE PER iPHONE ME FISHE LIGHTNING LDNIO DL-C17
44%
Lek 500 Lek 900
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : KARIKUES CELULARI PER MAKINEMARKA : LDNIOMODELI : DL-C17 HYRJE : DC 12 - 24VDALJE : DC 5V / 1APORTA DALESE : 1...
KARIKUES CELULARI PER MAKINE ME DY PORTA BASEUS  ME FISHE TYPE-C 3.4A KABELL 1M KARIKUES CELULARI PER MAKINE ME DY PORTA BASEUS  ME FISHE TYPE-C 3.4A KABELL 1M
48%
Lek 1,300 Lek 2,500
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : KARIKUES MAKINEMARKA : BASEUSMODELI : GJATESIA E KABELLIT : 1mNGJYRA : E ZEZEHYRJE : DC 12V - 24VDALJE : 5V/3.4A (max)PERMASA :...
KARIKUES MOXOM MX-HC02 ME NJOHJE INTELIGJENTE DHE FISHE MICRO / LIGHTNING & TYPE-C KARIKUES MOXOM MX-HC02 ME NJOHJE INTELIGJENTE DHE FISHE MICRO / LIGHTNING & TYPE-C
53%
Lek 800 Lek 1,700
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : KARIKUES SHTEPIEMARKA : MOXOMMODELI : MX-HC02HYRJE : 100-240VDALJE : 5V / 2.4APORTA USB : 2GJATESIA E KABELLIT : 1mVECORI : SMART-KARIKUESI KA AFTESI...
KARIKUES TOTU CACA-014 ME FISHE LIGHTNING / MICRO / TYPE-C KARIKUES TOTU CACA-014 ME FISHE LIGHTNING / MICRO / TYPE-C
38%
Lek 1,000 Lek 1,600
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : ADAPTOR KARIKIMIMARKA : TOTUMODELI : CACA-014HYRJE : 100-240VDALJE : 5V / 2.4APORTA USB : 2GJATESIA E KABELLIT : 1mVECORI : SMART-KARIKUESI KA AFTESI TE NJOHE...
KARIKUES PER MAKINE ME NJOHJE INTELIGJENTE MOXOM ME FISHE MICRO OSE LIGHTNING KARIKUES PER MAKINE ME NJOHJE INTELIGJENTE MOXOM ME FISHE MICRO OSE LIGHTNING
57%
Lek 600 Lek 1,400
PERSHKRIMI I PRODUKTIT EMRI: KARIKUES PER MAKINE MARKA: MOXOM MODELI:  PORTA USB: 2 HYRJE: DC 12 / 24V / 1.5A DALJE: DC 5V / 2.4A VECORI: PRODUKT ORIGJINAL MOXOM, ME 2...
KARIKUES CELULARI PER MAKINE ME 2 PORTA KABELL I INTEGRUAR LIGHTNING BASEUS ENERGY STATION KARIKUES CELULARI PER MAKINE ME 2 PORTA KABELL I INTEGRUAR LIGHTNING BASEUS ENERGY STATION
41%
Lek 1,300 Lek 2,200
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : KARIKUES CELULARI ENERGY STATION MARKA : BASEUSGJATESIA E KABELLIT : 1mPERMASA : 17.5 x 7.5 x 3.8 cmPESHA : 96gMATERIALI :...
KARIKUES CELULARI PER MAKINE XO 20W ME PORTE USB & TYPE-C DHE KABELL LIGHTNING 1m KARIKUES CELULARI PER MAKINE XO 20W ME PORTE USB & TYPE-C DHE KABELL LIGHTNING 1m
18%
Lek 1,800 Lek 2,200
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : KARIKUES MAKINEMARKA : XOGJATESIA E KABELLIT : 1mNGJYRA : E ZEZEHYRJE : DC 12V - 24VDALJE USB : 5V - 3A /...
KARIKUES PER MAKINE HOCO GRAND STYLE ME FISHE MICRO OSE LIGHTNING KARIKUES PER MAKINE HOCO GRAND STYLE ME FISHE MICRO OSE LIGHTNING
36%
Lek 700 Lek 1,100
PERSHKRIMI I PRODUKTIT EMRI: KARIKUES PER MAKINE MARKA: HOCO MODELI:  PORTA USB: 2 HYRJE: DC 12 - 24V DALJE: DC 5V / 2.4A MAX VECORI: ME 2 PORTA KARIKIMI DHE FISHE MIKRO...
KARIKUES PER MAKINE ME NJOHJE INTELIGJENTE MOXOM KC-14 ME FISHE MICRO OSE LIGHTNING KARIKUES PER MAKINE ME NJOHJE INTELIGJENTE MOXOM KC-14 ME FISHE MICRO OSE LIGHTNING
43%
Lek 800 Lek 1,400
PERSHKRIMI I PRODUKTIT EMRI: KARIKUES PER MAKINE MARKA: MOXOM MODELI: KC-14 PORTA USB: 2 HYRJE: DC 12 / 24V DALJE: DC 5V / 3A , 9V / 2A , 12V /...
KARIKUES CELULARI PER MAKINE ME DY PORTA MOXOM KABELL 1 M ME FISHE LIGHTNING OSE MICRO KARIKUES CELULARI PER MAKINE ME DY PORTA MOXOM KABELL 1 M ME FISHE LIGHTNING OSE MICRO
43%
Lek 800 Lek 1,400
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : KARIKUES CELULARI PER MAKINEMARKA : MOXOMMODELI : DALJE : 5V / 2.1APORTA DALESE : 2 USBNGJYRA : E BARDHE + GOLDTJETER :...
KARIKUES CELULARI PER MAKINE ME DY PORTA LDNIO DL-DC219 ME FISHE LIGHTNING OSE MICRO 2.1A KARIKUES CELULARI PER MAKINE ME DY PORTA LDNIO DL-DC219 ME FISHE LIGHTNING OSE MICRO 2.1A
47%
Lek 800 Lek 1,500
PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : KARIKUES CELULARI PER MAKINEMARKA : LDNIOMODELI : DL-DC219HYRJE : DC 12 - 24V DALJE : DC 5V / 2.1APORTA DALESE :...
KARIKUES CELULARI PER MAKINE ME TRE PORTA LDNIO C501 KARIKUES CELULARI PER MAKINE ME TRE PORTA LDNIO C501
45%
Lek 1,200 Lek 2,200
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : KARIKUES CELULARI PER MAKINEMARKA : LDINOMODELI : C501HYRJE : DC 12 - 24 VDALJE : 5V / 5.1A ME NJOHJE INTELIGJENTE...
Items 1 to 16 of 22 total