MINI DRON QUADCOPTER TRACKER MINI DRON QUADCOPTER TRACKER
34%
Lek 2,990 Lek 4,500
Lek 2,990 Lek 4,500
**Shikoni videon ne fund te pershkrimit** Ne qofte se deshironi te vini te shikoni dronin nga afer per ta blere dhe tja u shpjegojme perdorimin na kontaktoni...
DRON QUADCOPTER SJRC Z5 DRON QUADCOPTER SJRC Z5
13%
Lek 17,500 Lek 20,000
Lek 17,500 Lek 20,000
Ne qofte se deshironi te vini te shikoni dronin nga afer per ta blere dhe tja u shpjegojme perdorimin na kontaktoni te numri 069 588 3782 te...
DRON QUADCOPTER SJRC F11 DRON QUADCOPTER SJRC F11
25%
Lek 25,500 Lek 34,000
Lek 25,500 Lek 34,000
Ne qofte se deshironi te vini te shikoni dronin nga afer per ta blere dhe tja u shpjegojme perdorimin na kontaktoni te numri 069 588 3782 te...
DRON QUADCOPTER JIE-STAR S002 DRON QUADCOPTER JIE-STAR S002
19%
Lek 23,500 Lek 29,000
Lek 23,500 Lek 29,000
Ne qofte se deshironi te vini te shikoni dronin nga afer per ta blere dhe tja u shpjegojme perdorimin na kontaktoni te numri 069 588 3782 te...
DRON QUADCOPTER XJK ZD6 DRON QUADCOPTER XJK ZD6
16%
Lek 10,900 Lek 13,000
Lek 10,900 Lek 13,000
Ne qofte se deshironi te vini te shikoni dronin nga afer per ta blere dhe tja u shpjegojme perdorimin na kontaktoni te numri 069 588 3782 te...
DRON QUADCOPTER MJX BUGS 4 DRON QUADCOPTER MJX BUGS 4
29%
Lek 27,800 Lek 39,000
Lek 27,800 Lek 39,000
Ne qofte se deshironi te vini te shikoni dronin nga afer per ta blere dhe tja u shpjegojme perdorimin na kontaktoni te numri 069 588 3782 te...
DRON QUADCOPTER SMRC ICAT6 DRON QUADCOPTER SMRC ICAT6
29%
Shitur
**shikoni videon ne fund te pershkrimit** Ne qofte se deshironi te vini te shikoni dronin nga afer per ta blere dhe tja u shpjegojme perdorimin na kontaktoni...
DRON QUADCOPTER EXPLORER FX-9G DRON QUADCOPTER EXPLORER FX-9G
18%
Lek 18,900 Lek 23,000
Lek 18,900 Lek 23,000
Ne qofte se deshironi te vini te shikoni dronin nga afer per ta blere dhe tja u shpjegojme perdorimin na kontaktoni te numri 069 588 3782 te...
DRON QUADCOPTER ATTOP X-PACK 1 DRON QUADCOPTER ATTOP X-PACK 1
32%
Shitur
**shikoni videon ne fund te pershkrimit** PERSHKRIMI I PRODUKTIT EMRI : DRON QUADCOPTERMARKA : ATTOPMODELI : X-PACK 1KAPACITETI I BATERISE : 800mAHKOHA : NE KARIKIM RRETH 90 MINUTA...
DRON QUADCOPTER EMOTION G8 DRON QUADCOPTER EMOTION G8
35%
Shitur
**shikoni videon ne fund te pershkrimit** PERSHKRIMI I PRODUKTIT EMRI : DRON QUADCOPTER MARKA : EMOTION MODELI : G8 KAPACITETI I BATERISE : 500mAH KOHA : NE KARIKIM...
DRON QUADCOPTER CSJ X193 PRO DRON QUADCOPTER CSJ X193 PRO
20%
Shitur
Ne qofte se deshironi te vini te shikoni dronin nga afer per ta blere dhe tja u shpjegojme perdorimin na kontaktoni te numri 069 588 3782 te...
DRON QUADCOPTER SJRC F11 PRO DRON QUADCOPTER SJRC F11 PRO
21%
Shitur
**Shikoni videon ne fund te pershkrimit** Ne qofte se deshironi te vini te shikoni dronin nga afer per ta blere dhe tja u shpjegojme perdorimin na kontaktoni...
DRON QUADCOPTER 4DRC F3 DRON QUADCOPTER 4DRC F3
28%
Shitur
Ne qofte se deshironi te vini te shikoni dronin nga afer per ta blere dhe tja u shpjegojme perdorimin na kontaktoni te numri 069 588 3782 te...
DRON QUADCOPTER JIE-STAR X8 SKYHUNTER DRON QUADCOPTER JIE-STAR X8 SKYHUNTER
19%
Shitur
**shikon videon ne fund te pershkrimit** PERSHKRIMI I PRODUKTIT EMRI : DRON QUADCOPTERMARKA : FLYSTERMODELI : X8TWKAPACITETI I BATERISE : 650mAHKOHA : NE KARIKIM RRETH 45 MINUTA /...
DRON QUADCOPTER SJRC S70W DRON QUADCOPTER SJRC S70W
38%
Shitur
**shikoni videon ne fund te pershkrimit** PERSHKRIMI I PRODUKTIT EMRI : DRON QUADCOPTERMARKA : SjRC MODELI : S70WKAPACITETI I BATERISE : 2500mAHKOHA : NE KARIKIM 2-3...
DRON QUADCOPTER 4DRC MARK300 DRON QUADCOPTER 4DRC MARK300
30%
Shitur
Ne qofte se deshironi te vini te shikoni dronin nga afer per ta blere dhe tja u shpjegojme perdorimin na kontaktoni te numri 069 588 3782 te...
Items 1 to 16 of 36 total